Author Topic: New Folder icon problem  (Read 461 times)

Offline gfi

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
  • Karma +0/-0
  • Curious Pinguy
New Folder icon problem
« on: September 02, 2010, 04:12:44 pm »
After looking at PinguyOS, I just wiped my Lucid clean and installed it right away!  It is awesome!
I have a problem when creating new folders... the icons of the newly created folders have a 'dotted line' border with a 'clock' inside...
E.g. here:


Is this happing to everyone?  Please let me know how I can fix this.
TIA

Share on Facebook Share on Twitter


Offline Pinguy

  • Administrator
  • Full
  • *****
  • Posts: 191
  • Karma +4/-0
  • Pinguy Master!
  • Location: United Kingdom
    • Pinguy OS
Re: New Folder icon problem
« Reply #1 on: September 02, 2010, 04:14:47 pm »
That's the image it makes when it is making a new thumb. Just refresh the view.
If that dosent work run BleachBit (not as root).
« Last Edit: September 02, 2010, 04:16:54 pm by Pinguy »
I'm the Pinguy OS developer.

DONATE TO PINGUY OS or show some love on Flattr.com

Offline gfi

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
  • Karma +0/-0
  • Curious Pinguy
Re: New Folder icon problem
« Reply #2 on: September 02, 2010, 04:16:30 pm »
Wow.. that was a fast reply!
I actually did refresh, reboot, etc.. it is always showing the 'dotted line' border icon...

Offline Pinguy

  • Administrator
  • Full
  • *****
  • Posts: 191
  • Karma +4/-0
  • Pinguy Master!
  • Location: United Kingdom
    • Pinguy OS
Re: New Folder icon problem
« Reply #3 on: September 02, 2010, 04:17:35 pm »
I just edited my last post, read the last part.
I'm the Pinguy OS developer.

DONATE TO PINGUY OS or show some love on Flattr.com

Offline gfi

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
  • Karma +0/-0
  • Curious Pinguy
Re: New Folder icon problem
« Reply #4 on: September 02, 2010, 04:24:18 pm »
I just edited my last post, read the last part.
Hello Pinguy, I did run BleachBit (not root) and it did its stuff... but the icon problem is still there.. I just rebooted my PC too...
Looks like the folder is not 'finding' the icon?
This is not a big problem, but when the OS is so awesome looking, it sticks out prominently : )


EDIT: In COMPACT view, the icon is rendered properly... In both the LIST and ICON view, it is not rendered properly...

TIA
« Last Edit: September 02, 2010, 04:26:54 pm by gfi »

Offline Pinguy

  • Administrator
  • Full
  • *****
  • Posts: 191
  • Karma +4/-0
  • Pinguy Master!
  • Location: United Kingdom
    • Pinguy OS
Re: New Folder icon problem
« Reply #5 on: September 02, 2010, 04:27:22 pm »
That's such an odd bug? Can anyone else confirm this bug.
I'm the Pinguy OS developer.

DONATE TO PINGUY OS or show some love on Flattr.com

Offline gfi

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
  • Karma +0/-0
  • Curious Pinguy
Re: New Folder icon problem
« Reply #6 on: September 02, 2010, 04:32:23 pm »
That's such an odd bug? Can anyone else confirm this bug.

Yeah, this is quite odd... In fact, this is a FRESH install (just installed it last night) and havent done anything else except configure Docky and add my email accounts to Thunderbird... Havent fiddled with anything in the system at all..

Offline gfi

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
  • Karma +0/-0
  • Curious Pinguy
Re: New Folder icon problem
« Reply #7 on: September 04, 2010, 02:17:38 am »
After much heartburn, I reinstalled PinguyOS and the problem is no more... something must have screwed up the initial install...

Offline jamalexa

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
  • Karma +0/-0
  • Curious Pinguy
Re: New Folder icon problem
« Reply #8 on: September 04, 2010, 02:21:09 pm »
I had that problem last night but now , I just turned my computer and the icon is there  now.

Offline fatgiant

  • Administrator
  • Junior
  • *****
  • Posts: 88
  • Karma +3/-0
  • Pinguy OS Fan
  • Location: Portugal
    • Stay Free
Re: New Folder icon problem
« Reply #9 on: September 05, 2010, 12:11:16 am »
Closed. Moved. Great.

:)
When something is working, don't FIX it.